Nederlands

Reewal 18
2811 PT Reeuwijk
Nederland

Zoeken

Zoeken Uitgebreid zoeken
 km

Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden?
Stuur een open sollicitatie

Bedrijfsfilm

Vergeer Holland – toonaangevend, flexibel en klantgericht sinds 1934

Vergeer en kaas zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, want al in de 17e eeuw werd door de Reeuwijkse familie kaas gemaakt. Het huidige bedrijf is opgericht in 1934 en is uitgegroeid tot een zeer innovatieve kaasverwerker.

In 1934 begon Dirk Vergeer met de verkoop van de ambachtelijke kaas die zijn ouders maakten. Eerst in de omgeving, maar al snel ook in Limburg en de Achterhoek. In de Tweede Wereldoorlog stagneerde de kaasproductie, maar in 1945 ging het bedrijf op volle kracht verder. Vergeer opende op meerdere locaties distributiepunten en kocht nu ook fabriekskaas in, die vervolgens door Vergeer Holland gerijpt en verwerkt werd.

Met de stijging van het aantal supermarkten en zelfbedieningszaken in de jaren zestig, nam de vraag naar voorverpakte kaas sterk toe. Het bleek een echte groeimarkt en Vergeer investeerde flink in ruimte en machines. Sinds de jaren 60 zijn de activiteiten verder verbreed met het verwerken van kaas tot plakken en rasp.

Momenteel heeft Vergeer Holland zo’n 550 medewerkers, en vestigingen in Reeuwijk, Woerden en Bodegraven. We behoren tot de grootste kaasverpakkingsbedrijven van Europa en volgens kenners zelfs tot de beste. Onze klanten bevinden zich in heel Europa, Canada, het Midden-Oosten, Zuidelijk Afrika en Azië (o.a. China, Korea en Japan). We zijn actief in ruim 30 landen. 

Hoe internationaal ook, nog altijd zijn we stevig geworteld in Reeuwijk, de plaats waar het allemaal begonnen is. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Reeuwijk en nog altijd is Vergeer Holland een familiebedrijf waar inmiddels de derde, en zeker niet de laatste, generatie ondernemend actief is.

Laatste vacatures

27-07
Teamleider

Beschik jij over leidinggevende capaciteiten en heb je interesse in geautomatiseerde productieprocessen? Heb je daarnaast een afgeronde MBO opleiding niveau 3, heb je technisch inzicht en ben je bereid in drieploegen te werken? Dan is de functie Teamleider Productie iets voor jou. Teamleider ...
Reeuwijk

16-06
Hoofd Technische Dienst

Wij zoeken via DUPP een coachende leidinggevende die de afdeling Technische Dienst verder professionaliseert. Wij vragen u te solliciteren via de website van www.dupp.nl.

16-06
Operator Automatisch Inpakken

Ben jij in het bezit van een MBO 2 diploma Operator Voedingsindustrie (SVO), Vapro A of een vergelijkbare opleiding? En heb je affiniteit met geautomatiseerde productieprocessen, dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Als Operator Automatisch Inpakken draag je zelfstandig zorg voor het zo e...
Reeuwijk

16-06
Operator Snijden en Verpakken

Ben jij in het bezit van een MBO 2 diploma Operator Voedingsindustrie (SVO), Vapro A of een vergelijkbare opleiding? En heb je affiniteit met geautomatiseerde productieprocessen, dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Als Operator Snijden en Verpakken draag je zorg voor het zo efficiën...
Reeuwijk

06-06
Storings-/Onderhoudsmonteur

Heb jij als MBO-er niveau 4 Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde affiniteit met snij- en verpakkingsmachines en werkervaring binnen een productieorganisatie bij voorkeur in de foodbranche? Ben je resultaatgericht, secuur, leergierig en een teamspeler? Dan zijn wij op zoek naar jou!&nbs...
Reeuwijk