Nederlands

Reewal 18
2811 PT Reeuwijk
Nederland

Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden?
Stuur een open sollicitatie

Werken bij Vergeer Holland

Werken bij Vergeer Holland is werken bij een toonaangevend, flexibel en klantgericht familiebedrijf. We leveren diverse soorten kaas in tal van variëteiten en verpakkingen. Onder ons eigen merk en zeker ook als private label. We opereren in 30 geografische markten en zijn actief in verschillende marktsegmenten; van retail tot foodservice en van kaas verwerkende industrie tot groothandel en kaasspeciaalzaak. Onderscheidend is het vermogen van Vergeer Holland om mee te denken met de klant en snel in te spelen op de wensen van de klant.

Momenteel heeft Vergeer Holland zo’n 550 medewerkers, en vestigingen in Reeuwijk, Woerden en Bodegraven. We behoren tot de grootste kaasverpakkingsbedrijven van Europa en volgens kenners zelfs tot de beste. Onze klanten bevinden zich in heel Europa, Canada, het Midden-Oosten, Zuidelijk Afrika en Azië (o.a. China, Korea en Japan).

Hoe internationaal ook, nog altijd zijn we stevig geworteld in Reeuwijk, de plaats waar het allemaal begonnen is. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Reeuwijk en nog altijd is Vergeer Holland een familiebedrijf waar inmiddels de derde, en zeker niet de laatste, generatie ondernemend actief is.

Opleidingskansen

Vergeer Holland streeft ernaar dat medewerkers zich persoonlijk kunnen ontwikkelen tijdens hun loopbaan. Vergeer Holland biedt haar medewerkers dan ook verschillende opleidingsmogelijkheden aan.
Zo werkt Vergeer Holland samen met het opleidingsinstituut SVO. Het SVO organiseert zowel incompany als op externe locaties MBO foodopleidingen op verschillende niveaus. Daarnaast werkt Vergeer Holland voor de technische opleidingen o.a. samen met het ROVC. Naast deze erkende opleidingen organiseert Vergeer Holland in eigen beheer, maar ook in samenwerking met leveranciers cursussen op de werkvloer.
Ook biedt Vergeer Holland de mogelijkheid om op basis van de behoefte van de medewerker en/of de leidinggevende gerichte opleidingen, cursussen of trainingen te volgen. Dit kan in verschillende richtingen, op verschillende niveaus en op verschillende vlakken (kennis/kunde). Van een taalcursus, tot een HBO-opleiding. Specifiek op de interne behoefte kunnen maatwerkafspraken gemaakt worden, zodat de medewerker zich optimaal kan ontwikkelen.

Wil jij ook kansen krijgen om je persoonlijk te ontwikkelen binnen een leuke organisatie? Solliciteer dan op één van onze vacatures of plaats een open sollicitatie.